Wandeling door de Heilige Driehoek

Op maandag 30 september 2019 had Rob (001) een wandeling georganiseerd. Naarmate de maandag naderde zag er naar uit dat de hele wandeling in het water zou vallen. Maar Rob en zijn meelopers hielden vol, sterker nog… na de deadline om aan te melden kwamen nog meer geïnteresseerden.
In totaal verzamelden zich 8 mensen: De oud gedienden Rob en Anja (001), Marjon (034), Nellie (131), nieuwe deelnemers Marianne (180), Gonnie (183), Herma (185) en Nicole die als gast meeliep.

Rob had verschillende routes in gedachten die afhankelijk waren van het weer en de conditie van de wandelaars. Gezamenlijk kozen ze voor de route ‘Heilige Driehoek’ die langs de drie kloosters voerden en door de wijk Leijsenakkers (inclusief Molenbuurt). Het was geweldig weer: droog en zeker niet koud. Doordat er regelmatig even stilgestaan werd bij een bezienswaardigheid en omdat er veel gekletst werd, duurde de wandeling net iets langer dan een uur.

Oud brood
Bikkels zijn het, die ondanks de weersvoorspellingen zich aanmeldden voor deze hachelijke tocht. Daarom had Rob al weken oud brood verzameld om hen bij thuiskomst te verrassen met koffie of thee en een versgebakken broodpudding. Deze werd vakkundig soldaat gemaakt door alle meelopers. (Het recept hiervan tref je hier.)

Recensies
• Leuk dat je met wandelen zo makkelijk contact maakt met elkaar. Wat een leuke kennismaking gisteravond. Leuke groep gisteravond.Heerlijk spontaan allemaal.Heel hartelijk bedankt, ook Anja.
• Ik had er niet bij stil gestaan dat er ook een sociale component bij komt kijken. Bedankt voor de leuke wandeling naar de Heilige Driehoek en de gezellige bijeenkomst bij jullie thuis met de huisgemaakte verrassing.
• Was erg gezellig en hmmmm heerlijk! !

2 gedachten over “Wandeling door de Heilige Driehoek

  • september 12, 2020 om 8:22 am
    Permalink

    Hoi Rob, volgens mij is dit een oud bericht.
    Mijn vraag is. Ga je maandag weer wandelen?

    Beantwoorden
    • september 13, 2020 om 11:39 am
      Permalink

      Hoi Maarten, dit betreft inderdaad een oud bericht (vorig jaar) als blog op de website.
      Rob kondigt zijn wandelingen aan via de nieuwsbrieven en zo…

      Groeten, Theo

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *