Martine interviewt… Maarten

In januari 2022 heb ik Ruilhandel-deelnemer Maarten de Jong (deelnemer 120) geïnterviewd. We hadden afgesproken in zijn praktijkruimte in Oosterhout, gelegen naast zijn huis waar hij samen met zijn vriendin en kinderen woont. Ik stapte binnen in een heel mooie, sfeervolle praktijkruimte waar het heerlijk rook naar ontspannende geurolie. De praktijk heet Verdieping7. (zie ook www.verdieping7.nl)

Maarten werkt naast zijn praktijk ook nog parttime als docent bouwkunde bij Avans Hogeschool in Breda. Over 2 maanden stopt hij daar om zich daarna volledig te richten op zijn eigen praktijk.

Maarten is sinds februari 2017 lid van Ruilhandel Oosterhout, omdat hij ruilen een heel mooi principe vindt. Je kunt bij hem terecht voor diverse therapieën, ook in ruil voor Keetjes.

In oktober 2019 heeft Maarten tijdens een ontmoetingsavond van onze Ruilhandel uitleg gegeven over hypnose en bracht hij de groep onder hypnose om de deelnemers te laten ervaren hoe hypnose werkt en voelt. Verschillenden leden zijn daarna al bij Maarten langs geweest voor een behandeling.

Ook heeft Maarten zelf via Ruilhandel hulp gekregen met een fietsreparatie, en heeft hij en keer een aanhangwagen van een ander lid mogen lenen.

Maarten heeft 4 advertenties op Cyclos staan:

Introductie hypnose

Ben je benieuwd hoe het is om onder hypnose te gaan?
Hypnose wordt onder andere gebruikt om los te komen van vervelende herinneringen uit het verleden, om af te vallen, om te stoppen met roken, of om gewoon even heerlijk te ontspannen. Hypnose werkt bijna overal voor!

EMDR therapie

EMDR, ofwel Eye Movement Desensitization and Reprocessing, is een techniek die heel geschikt is voor mensen die last blijven houden van een schokkende ervaring uit het verleden.  Als je daar bijvoorbeeld angst, somberheid of slaapproblemen aan over hebt gehouden, kan EMDR jou daar vanaf helpen.

Vortex Healing

Vortex Healing “activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam en laat je energie weer stromen”!
Gedachten en gevoelens zijn vaak diepgeworteld in je onderbewustzijn. Met Vortex Healing is het mogelijk om tot diep in je onderbewuste los te komen van die gedachten en gevoelens.

Havening

Havening betekent letterlijk: “veilige haven”. Havening is een nieuwe, baanbrekende techniek, ontwikkeld door arts en neurowetenschapper Dr. Ruden, waarmee makkelijk en effectief een groot scala aan stressgerelateerde klachten kan worden opgelost. Daarnaast kan deze methode gebruikt worden voor het stimuleren van persoonlijke en professionele groei.

Wil je meer weten over bovenstaande therapieën, kijk dan op de website van Maarten: www.Verdieping7.nl of bericht hem via Cyclos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *