Martine interviewt… Peggy

Onlangs ben ik bij ons lid Peggy Meewis langs geweest voor een interview, met daaraan voorafgaande een heerlijke, ontspannende voetreflexmassage.
Peggy is lid van Ruilhandel Oosterhout sinds 2019. Het sprak haar enorm aan dat je diensten en goederen kunt ruilen door middel van Keetjes.

Peggy heeft een prachtige praktijk aan huis, waar ze diverse soorten lichaamsmassages, voetreflexmassage, Tuina massage en voedingsadviezen geeft. Peggy heeft vele opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder ook Chinese Geneeskunde. Na het in kaart brengen van de oorzaak van de belemmerende klachten kan Peggy helpen om met natuurlijke middelden en/of massage weer in balans te komen, waardoor je je weer fit en klachtenvrij voelt. Peggy’s motto is dan ook: “Verander jouw klacht in kracht!”

Voor het volledige aanbod van Peggy kun je kijken op de website van Peggy: www.be-leef.eu

Peggy heeft op Cyclos 2 advertenties:

  1. Voetreflexmassage van 40 minuten met vooraf een heerlijk voetenbad met etherische olie naar keuze.
    Voetreflex Plus® massage is een zeer ontspannende en effectieve massage, waarbij voeten en onderbenen gemasseerd worden. Die krijgen vaak wat weinig aandacht, maar zijn erg belangrijk in je dagelijks leven. Ook als je “veel in je hoofd zit” kan Voetreflex Plus® massage je weer helpen eruit te komen. Het is verbazingwekkend welk effect voetreflexmassage op je heeft!
    Blokkades in je lichaam worden opgeruimd en de energiestroom komt weer op gang.
    Bekijk de advertentie op Cyclos , en maak ook een afspraak voor een heerlijke voetreflex massage!
  2. Schoonheidsbehandeling.
    Peggy biedt een volledige schoonheidsbehandeling voor het gezicht aan. Ook die kennis heeft ze in huis! Neem je eigen schoonheidsproducten mee (reinigingsmiddel, scrub, lotion, masker en crème) en je wordt in de watten gelegd! Even lekker helemaal ontspannen…

Peggy is een heel actief lid binnen Ruilhandel Oosterhout. Ze slaat bijna geen ontmoetingsavond over. En als er iets te doen is, is ze erbij! Ze maakt ook veel gebruik van het aanbod van andere leden. Zo heeft ze gitaarlessen gevolgd bij Theo en zanglessen bij Hanke. Met een ander lid is ze wezen kamperen en met weer een ander lid is ze samen een biologische moestuin begonnen.

Peggy is heel blij met Ruilhandel!

Martine van Loo
januari 2023

Eén gedachte over “Martine interviewt… Peggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *