Agenda

Ontmoetingsavonden

Maandelijks organiseren we een informele ontmoetingsavond voor deelnemers en geïnteresseerden. Jij bent van harte welkom om eens kennis te maken met andere deelnemers. Een ontmoetingsavond is er voor de gezelligheid, om te “handelen” of om kennis te maken met elkaar. Het eerste half uur is er altijd een bestuurslid aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Thema-avonden

Met regelmaat organiseren wij een thema-avond. Daarnaast is er op ontmoetingsavonden zonder thema vaak een “LET’S TALK”. (Tijdens maximaal een kwartier krijgt een deelnemer/bezoeker het podium. Hij of zij is vrij dit in te vullen met bijvoorbeeld een anekdote, uitleg over zijn aanbod, een maatschappelijk probleem of door een gedicht of lied voor te dragen.)

Andere activiteiten

Ook organiseren wij andere activiteiten, zoals wandelingen, fietstochten, ruilbeurzen, gezamenlijk bezoek aan gratis evenementen, etc.

Lees hieronder in de agenda welke thema’s en activiteiten er op de planning staan.  

Gratis activiteiten

Verder vermelden wij in de agenda ook graag de gratis activiteiten die er in Oosterhout en directe omgeving plaatsvinden. Het zijn doorgaans perfecte gelegenheden om deelnemers en anderen te ontmoeten.

Coronacrisis

In de lente van 2021 kwamen er versoepelingen in de coronamaatregelen. We hebben dan ook besloten de ontmoetingsavonden weer voorzichtig op te pakken (met inachtneming van veiligheidsmaatregelen zoals handen desinfecteren en anderhalve meter afstand bewaren). Het bestuur bekijkt ook of er al andere activiteiten mogelijk zijn.

Agenda

Onze ontmoetingsavonden vinden vaak plaats in Activiteitencentrum Dommelbergen en Activiteitencentrum De Bunthoef.

AC Dommelbergen, Arkendonk 90, Oosterhout
klik hier voor een plattegrond

AC De Bunthoef, Bloemenhof 2, Oosterhout (Oosterheide)
klik hier voor een plattegrond

Is de datum vetgedrukt, dan betreft het een activiteit van Ruilhandel Oosterhout. Niet vetgedrukt, dan is het een (gratis) activiteit elders en dus buiten onze verantwoordelijkheid.

datum en tijdactiviteitplaats
di 21 september 2021
20.00-22.00 uur
Ontmoetingsavond AC De Bunthoef
wo 20 oktober 2021
19.00-22.00 uur
OntmoetingsavondAC Dommelbergen
di 16 november 2021
20.00-22.00 uur
Ontmoetingsavond AC De Bunthoef
wo 15 december 2021
19.00-22.00 uur
Ontmoetingsavond AC Dommelbergen