Interview met Wendy

Interview met Wendy

Interview met Wendy Schellekens

door Edith Kalmeijer

4 mei 2015

Omdat ik graag een energetische massage wilde bij Wendy, vond ik dat een mooie kans om dat te combineren met een interview.

Hoe ben je nu contact gekomen met de ruilhandel?

Toen ik nog in Den Bosch woonde was ik daar al lid van een ruilkring, en bij mijn verhuizing naar Oosterhout leek het me een goed idee om via de ruilhandel mensen te leren kennen. Het is ook leuk om het verschil te zien. Hier in Oosterhout heb ik meer het gevoel van gezelligheid, de handel is niet zo nadrukkelijk. Ook is het fijn dat je als nieuw lid gratis Keetjes krijgt, zodat je niet meteen “rood” staat!

Wat heb je al geruild?

Behandelingen en goederen. En Peter, mijn partner, doet geregeld klusjes.
Zelf heb ik mooie speksteen en marmer kunnen bemachtigen, om te beeldhouwen.
Dat is een van mijn hobby’s. Andere hobby’s zijn schilderen, kleuren voor volwassenen.

Wat vind je leuk aan ruilhandel?
Vooral dat je een ander blij kunt maken, je kunt kennismaken met mensen en met nieuwe dingen of ervaringen en tegelijkertijd ben je duurzaam bezig. Niet alles draait om geld.

Wat bied je aan?
Alles wat met kleur te maken heeft, kleuradvies, schilderen, en in mijn massages werk ik ook met kleur. Ik kan mijn behandelingen ook combineren met begeleiden, zo kan ik bijvoorbeeld angsten bij kinderen wegnemen. Ik kan mensen verder helpen en ze inzichten meegeven.

Mis je iets in het aanbod waar je gebruik van zou willen maken?

Ja, ik zou dolgraag workshops volgen en aan actieve dingen meedoen, zoals wandelen, iets met kunst of naar een museum of zo. Ik mis echt nog creatieve dingen en ik leer graag iets nieuws.
Wel ben ik kritisch, hoor. Dan bedoel ik dat ik er ook echt iets aan moet hebben, bijvoorbeeld nieuwe inzichten, of iets dat goed voor me is. Dat kan ook plezier zijn.

Wat wil je de Ruilhandel meegeven?
Ik mis de jongere generatie. Misschien moeten we actiever gaan werven?
Verder kan ik alle leden aanraden om naar de clubavonden te komen. Ik merk dat er wat schroom is om een afspraak bij mij te maken voor een behandeling. En dat is logisch; het is vrij persoonlijk. Als je elkaar al kent van de clubavonden is de drempel veel lager.
Ook denk ik dat mensen zichzelf vaak onderschatten, je kunt veel meer dan je denkt! Wat jij zelf heel gewoon vindt, kan voor een ander juist heel bijzonder zijn.

Mijn behandeling bij Wendy vond ik een aanrader. Na een energetische behandeling voel je je helemaal ontspannen. Bij mij heeft ze ook een paar vervelende spieren behandeld. Wat ik helemaal verrassend vond was dat ze precies wist te vertellen dat ik mezelf nogal eens afrem. Ik heb het advies gekregen om wat meer los te laten en mezelf niet meer zo dwars te zitten met mijn gedachten. Top! Dank je wel, Wendy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *