Bloemen van vilt

door Ine

5 december 2017

De maandelijkse ruilkringavond in november stond in het teken van sinterklaas en ik kan wel zeggen dat het een waar sinterklaasfeest is geworden. Miriam en Carla van de activiteitencommissie hadden het wederom goed georganiseerd en de deelnemers hadden zich goed voorbereid waardoor het een geweldige avond is geworden. Theo had zijn gitaar meegenomen en met veel enthousiasme werden de sinterklaasliedjes meegezongen. Zelf was ik verbaasd dat er zoveel sinterklaasliedjes waren, dat was ik vergeten.

De deelnemers hadden zich goed voorbereid door, speciaal voor deze avond, een nieuwe dienst te bedenken. Wat een verrassende diensten waren er: koken, bakken, mee-eten, wat zijn er toch veel bourgondiërs binnen de ruilhandel. En wat te denken van onkruid wieden of het inhuren van de troubadour, een kerststuk laten maken, een schilderij maken…. en nog veel meer!!! Zelf ga ik bij Miriam een schilderij maken en José heeft bij mij een workshop bloemen maken van vilt gevolgd. Mijn netwerk is hierdoor weer uitgebreid en er zijn weer veel nieuwe ideeën ontstaan waarmee we kunnen handelen.

Ine


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *