Martine interviewt…Marianne

Eind oktober ging ik naar Dongen, om Marianne Reinders (180) te interviewen. Zij woont daar met haar jonge katje Noes in een hele gezellige woning.

Toen Marianne in 2019 stopte met werken kreeg ze meer vrije tijd, en zo kwam het dat ze op internet op zoek ging naar een Lets kring in haar regio. Al snel had ze Ruilhandel Oosterhout gevonden, en besloot lid te worden, om zo nieuwe mensen te ontmoeten. Ruilhandel leek haar ook een perfecte manier om diensten te krijgen en geven zonder dat daar geld aan te pas komt.

Marianne is heel creatief; in haar vrije tijd schildert ze graag abstracten of gestileerde portretten met aquarel, olieverf of acrylverf. Voor Ruilhandel is ze erg actief; ze zit in het bestuur, en ze heeft vorige maand de kledingruilbeurs mee georganiseerd, en er komen nog meer leuke thema avonden aan! Inmiddels heeft Marianne veel leden leren kennen waarmee ze gaat wandelen, of gewoon lekker op de koffie. Een aantal jaar geleden heeft Marianne 2 cursussen Reiki gevolgd, en daar certificaten voor behaald, waardoor ze zelfstandig Reiki behandelingen mag geven.

Wat is Reiki? 

Reiki is een Japanse natuurlijke geneeswijze waarbij de behandelaar jou energie geeft door middel van handopleggen. Zowel lichamelijke als emotionele klachten worden direct verlicht, en na meerdere behandelingen kunnen de klachten geheel weg blijven. 
Bij chronische klachten zal er ook gekeken worden naar je leefstijl en voedingspatroon; je krijgt een advies welke voeding het beste bij jou past om terug in je energie te komen en deze te behouden. Reiki kan ook op afstand gegeven worden. 
Ben je nieuwsgierig geworden wat Reiki iets voor jou kan doen? Neem gerust even contact op met Marianne.

Goedkoop op vakantie

Een andere passie van Marianne is op vakantie gaan! Maar dan zonder dat het veel geld kost! 
Hoe kan dat? Marianne heeft me het verklapt; Er zijn speciale websites waar je lid van kan worden zodat je vakantie kunt vieren in iemand anders huis. Je schrijft je in ( kost jaarlijks een vast bedrag), je maakt een profiel aan van jezelf, en een omschrijving van jouw eigen huis en woonplaats. De website is internationaal, dus je kunt als je wilt over de hele wereld gratis overnachten door middel van woningruil.
Lijkt jou dit ook leuk, wil je er meer over weten? Marianne legt het jou graag uitgebreid uit.

Via Ruilhandel kent Marianne ook iemand die af en toe klusjes bij haar of bij haar familie in huis doet zoals keukenapparaten inbouwen en aansluiten, en computers repareert. Ook is ze bijna altijd op de maandelijkse Ruilhandel ontmoetingsavonden, gezellig kletsen met andere leden onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wil jij ook geïnterviewd worden? Stuur dan een mail naar info@ruilhandeloosterhout.nl of bel 06-40290832

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *