Martine interviewt… Johan

In september heb ik Johan Scholtens mogen interviewen. Johan woont samen met zijn jonge katje Poekie in een gezellig oud huis in Oosterhout, vlakbij de kloosters.

Hij is 10 jaar geleden lid geworden van Ruilhandel Oosterhout omdat hij vanuit Geldrop naar Oosterhout is verhuisd. Johan kende hier nog niemand, en via Ruilhandel leerde hij al snel veel mensen kennen. 

Inmiddels weten veel leden hem al te vinden omdat hij een echte allround klusjesman is. Zo heeft hij voor diverse leden onder andere wasmachines, stofzuigers, en audio apparatuur gerepareerd. Ook heeft hij kabels getrokken, lampen opgehangen, gordijnrails gemonteerd, een gasfornuis op gas aangesloten, noem het maar op… Johan kan het!

Johan heeft op deze manier al heel veel Keetjes verdiend, waardoor hij ook weer hulp van andere leden kan inschakelen. Sinds kort heeft hij een piano in huis en krijgt hij van een ander lid piano- en zangles. Ook komt er regelmatig iemand van de Ruilhandel helpen om zijn tuin te onderhouden, en heeft hij hulp in de huishouding gehad. 
Weer een ander lid is handig met de naaimachine, en verstelt af en toe kleding van Johan.

Wandelen doet hij ook graag samen met iemand uit de buurt, ook een lid van Ruilhandel. Johan is een fanatieke hardloper, 2 tot 3 maal per week rent hij hard. Dit doet hij al zeker 30 jaar! Zijn andere hobby is knutselen aan oude apparaten, en meestal krijgt hij ze weer aan de praat.

Wil jij ook geïnterviewd worden? Stuur dan een mail naar info@ruilhandeloosterhout.nl of bel 06-40290832

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *