Voorjaarsruilmarkt

6 mei 2018

In het voorjaar is het weer tijd om de tuin in te gaan. Daarom organiseert de activiteitencommissie een voorjaarsruilmarkt in een van de mooiste tuinen van Oosterhout. Kom genieten van het voorjaar in de mooie tuin van het Floraliapark, Beneluxweg 63 te Oosterhout.

Je kunt er alles ruilen wat te maken heeft met tuinen en tuinieren: plantjes, stekjes, zaden, tuinboeken, tuingereedschap, jam en chutneys, potten, potgrond, enzovoorts.  Maak je schuur leeg, kweek je moestuintjes op, slijp je heggenschaar en kom ruilen met Keetjes. Misschien maak je ter plekke nog kennis met iemand die je jouw heg snoeit, je tuin omspit of een kersenboom uitgraaft. In elk geval een gezellig samenzijn in mooie omgeving tijdens deze extra bijeenkomst van onze club. Kom ook op: zaterdag 12 mei van 13:30 tot 16:00 uur naar het Floraliapark.

Heb je vragen of wil je ook een stand reserveren? Mail dan naar activiteiten.ruilhandel.oosterhout@outlook.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *