Een TOP Verjaardag

door Rose-Marie

12 april 2019

Vorig jaar november ging ik naar de ontmoetingsavond van onze ruilhandel. Het was “surprise” avond. Iedereen moest een “cadeautje” meebrengen voor een andere deelnemer. Ik had dit jaar gekozen voor drie verschillende soepjes. Na het uitbundig zingen van sinterklaasliedjes begon de surpriseronde, ik had al eens rond gekeken en ook gehoord van Nel (Nelemans) dat Theo als troubadour een succes was. Toevallig zat Theo naast mij. Met mijn gedachten al bij de verjaardag van mijn man Hans die volgend jaar 60 jaar zou worden, zat ik te overwegen, of ik voor Theo zou kiezen. 1 gratis optreden van troubadour Theo bij jouw thuis! Toen de helft al was vergeven koos Nellie (v.d. Schoof) voor mijn drie soepjes. En toen was ik aan de beurt. Nog even rond kijken, het wordt toch Theo met zijn optreden. Of het werkelijk plaats zou gaan vinden, daar had ik toen nog geen 100% zekerheid van.

De tijd kwam dat mijn man Hans z’n verjaardag naderde. Het leek wel of Hans er helemaal geen zin in had. Hij liet het aan mij over. (prima, dat is in goede handen). Nu dus aan de slag met de voorbereidingen en even een bezoekje gebracht aan Theo. Met een B5je met info over Hans op naar Theo om e.e.a. te bespreken. Theo zou twee sessies doen van een half uur. Hij zou als verrassing binnenkomen en zou wel 30 mensen aan het zingen krijgen. Ik had er alle vertrouwen in.

Via de app gaf Theo op de bewuste dag aan, dat hij voor de deur stond, het was 22.00 uur. Met zijn gitaar, een mooi (strak) troubadourspak en een mooie stem viel hij met een lied in huis. Even was er verwarring maar al snel zong iedereen mee! Theo kwam met leuke liedjes, waarbij onze gasten ook het nodige aan moesten bijdragen. De leuke en ook grappige verhaaltjes tussendoor maakte er een gezellige, vrolijke en blijde happening van! Theo had ook nog een lied gemaakt voor Hans, waarbij wij het refrein konden meezingen, fantastisch! Na een half uur moest Theo even zijn keel smeren met een colaatje en een hapje. Later op de avond nog zo’n gezellig meezing halfuurtje. Wat hebben wij plezier gehad en ontzettend veel, heel veel gelachen. Ook Hans vond het fantastisch, hij kijkt terug op een geweldige verjaardagsfeest!
En Theo, die vond het ook erg leuk en gezellig deze avond.

De volgende dag “regende” het appjes. “Wat een gezellige en leuke verjaardag hebben wij gehad”, “ Het was af deze verjaardag!”
Ik kijk weer uit naar een feestje en hoop dat Theo weer van de partij is!
DANK JE WEL,THEO, VOOR DEZE ERG LEUKE EN GEZELLIGE SURPRISE.

Rose-Marie (lidnummer 004)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *